Ahad, 29 September 2013

Lawatan oleh Pasukan Pemandu i-THINK Perak, pihak AIM dan JPN

Pada hari Khamis, 26 September 2013, warga SMK Toh Johan telah menerima kunjungan Pasukan Pemandu i-THINK Perak , pihak AIM -Agensi Inovasi Malaysia serta pihak JPN Perak atas lawatan penandaarasan I-THINK ke sekolah-sekolah i-Think Fasa Kedua (2013).

Para pelawat tiba tepat jam 8.30 pagi dan dibawa ke Bilik Mesyuarat Utama untuk sedikit taklimat latar belakang sekolah dan pelaksanaan i-THINK di SMKTJ.

Selesai taklimat, para pelawat di bawa ke PSS untuk melihat demonstrasi nyanyian lagu i-THINK, Penggunaan Peta Buih oleh para pelajar SMKTJ serta melihat hasil kerja pelajar. Kemuadian para guru dibawa melawat ke sekitar sekolah. Lawatan tamat sekitar jam 10.30 pagi.

Terima kasih diucapkan kepada para pelawat di atas kesudian berkunjung ke SMKTJ.
'Terima kasih daun keladi,
ada rezeki, bertemu lagi'.